Short Story

Prin TIMICOMICS, vrem să aducem istoria și poveștile Timișoarei mai aproape de cei tineri, cu ajutorul benzilor desenate.

TIMICOMICS

by TIMICOMICS

 • 1.000,00

  Funding Goal
 • 30,00

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Goal and Date

  Campaign End Method
Raised Percent :
3.00%
Minimum amount is €1 Maximum amount is €10
Timisoara, România

TIMICOMICS

16 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio.

Ce reprezintă TIMICOMICS și cine deține această inițiativă?

TIMICOMICS este o idee de afaceri inițiată în cadrul concursului Timișoara Creativă, proiect ce are ca scop îmbunătățirea unui aspect din cadrul societății timișorene, prin opiniile și părerile tinerilor. Suntem o echipă de 9 elevi din cadrul Liceului Teoretic ”Grigore Moisil” din Timișoara și credem că educația și cultura reprezintă un aspect important în societate. Astfel, ne-am decis să aducem istoria și poveștile Timișoarei mai aproape de oameni, în special de cei tineri, printr-o aplicație informatică creată de noi: TIMICOMICS.
Prin intermediul aplicației vom oferi o serie de benzi desenate, atât în format digital cât și fizic, care vor fi structurate pe mai multe domenii, deoarece cu toții avem preferințe diferite. Cu ajutorul unor personaje haioase și al celor mai cunoscute locuri din oraș, aceste benzi desenate vor pune la îndemâna utilizatorilor cele mai frumoase și interesante povești ale Timișoarei, atât pe cele cunoscute, cât și pe cele mai puțin știute. Vor exista mai multe variante de achiziționare a produselor, iar comenzile se vor realiza online.
Începem acest proiect cu Timișoara, în primul rând deoarece este orașul cel mai bine cunoscut de noi, dar și pentru că în anul 2023 Timișoara urmează să devină Capitală Culturală Europeană. Astfel, ne așteptăm să existe turiști dornici să descopere orașul, cărora le putem oferi o alternativă interactivă și modernă de a-și îmbogăți cultura și de a rămâne cu o părere bună atât despre Timișoara, cât și despre România.
Ne putem folosi de cunoștințele noastre vaste din domeniul IT pentru crearea acestei aplicații, dar și de informațiile despre antreprenoriat și cultura generală dobândite atât în școală, cât și prin implicarea în diverse proiecte.
Prin TIMICOMICS ne dorim să aducem timișorenii mai aproape de istoria, cultura și poveștile acestui oraș, dar și să promovăm Timișoara prin toate aspectele ei frumoase, pe care mulți dintre noi nu le cunosc.
Vă rugăm pe toți cei care credeți în proiectul nostru să ne susțineți cu o donație de 1 euro.  Fiecare donație va fi un punct pe care îl câștigăm pentru a ne duce proiectul mai departe, va fi un punct care poate face un vis să devină realitate: TIMICOMICS.

Vă mulțumim pentru încredere!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TIMICOMICS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *