Short Story

Suntem un grup de participanți în competiția de planuri de afaceri din cadrul proiectului “Timișoara Creativă” și avem ca scop orientarea populației spre un mod mai sănătos de viață.

RETETE PERSONALIZATE IN FORMAT ELECTRONIC

by RETETE PERSONALIZATE IN FORMAT ELECTRONIC

 • 1.000,00

  Funding Goal
 • 1,00

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Target Date

  Campaign End Method
Raised Percent :
0.10%
This campaign has been invalid or not started yet.
Timișoara, România

RETETE PERSONALIZATE IN FORMAT ELECTRONIC

16 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio.

Majoritatea persoanelor care doresc să ducă un stil de viață mai sănătos se lovesc de lipsa varietății de rețete disponibile sau lipsa menționării valorilor nutriționale în ele. De asemenea persoanele cu probleme de sănătate care necesită un anumit regim alimentar întâmpină des obstacole când vine vorba de mâncare.
Noi am găsit soluția! Ideea noastră de aplicație pentru mobil este o metodă inovativă prin care îți formezi un profil personalizat în conformitate cu vârsta, genul, înălțimea, greutatea, activitatea fizică, dieta dorită și scopul propus. Aplicația te ajută prin oferirea unor meniuri zilnice calculate în funcție de nivelul caloric de care aveți nevoie pentru a atinge scopul dorit.
Meniurile conțin rețete sortate în funcție de nevoile, dorințele și alimentele pe care le ai în cămara ta pentru a-ți face viața în bucătărie mai ușoară. În funcție de alimentele de care dispui, aplicația îți oferă o varietate de meniuri și opțiuni din care poți alege varianta care te atrage. Vă asigurăm motivația constantă prin notificări, reminder-uri și diverse challenge-uri pentru a nu renunța la scopul propus. Cu toții știm importanța majoră a activității fizice, a alimentației corecte, a hidratării și a unui somn de calitate în drum spre versiunea perfectă, iar aplicația înlocuiește antrenorul care va ține cont de fiecare aspect în parte. În plus, vă oferim și un complex de exerciții pentru toate grupele de mușchi pe care le poți face atât acasă, cât și la sală.
“Unde-s mulți, puterea crește”, nu-i asa? Din acest motiv, aplicația vă oferă o hartă specială cu ajutorul căreia vă puteți conecta cu alte persoane din apropierea voastră care au scopuri identice. Automat se formează un grup de prieteni cu care ați putea să mergeți la o plimbare, țineți telefonul aproape astfel încât aplicația să poată monitoriza activitatea fizică, respectiv, caloriile totale arse. Transformați modelarea personală într-o activitate plăcută și distractivă!
Noi suntem un grup de participanți dintr-o competiție de planuri de afaceri din cadrul proiectului “Timișoara Creativă” și avem ca scop orientarea populației spre un mod mai sănătos de viață. Dacă v-a plăcut ideea noastră și ați vrea să ne susțineți, o puteți face prin o donație minimă de 1 EURO. Ar însemna foarte mult pentru noi dacă ați pune încredere în ideea noastră, astfel oferindu-ne șansa de câștig în cadrul competiției.

Rewards

1,00or more

-

iunie, 2023

Estimated Delivery
Campaign Over
1 backers
0 rewards left

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „RETETE PERSONALIZATE IN FORMAT ELECTRONIC”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *