Short Story

Echipa Colegiului Național „Constantin Diaconovici Loga” Timișoara vine în întâmpinarea nevoilor oamenilor, indiferent de statutul social al acestora, cu proiectul” O șansă la sănătate„. Acesta își propune crearea și implementarea unei platforme care să poată fi accesată ușor de către orice persoană, astfel încât să poată găsi laboratorul unde poate beneficia în primul rând de serviciile medicale decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș, dar și de servicii medicale care pot fi plătite de către cei care doresc să le acceseze.

O ȘANSĂ PENTRU SĂNĂTATE

by O SANSA PENTRU SANATATE

 • 1.000,00

  Funding Goal
 • 181,00

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Target Date

  Campaign End Method
Raised Percent :
18.10%
This campaign has been invalid or not started yet.
Timișoara, România

O SANSA PENTRU SANATATE

16 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio.

Virusul SARS-COV-2 a provocat o pandemie la nivel mondial care a schimbat viața fiecăruia dintre noi. În ultimul an, oamenii au devenit mai precauți și mai responsabili în ceea ce privește starea lor de sănătate. În consecință, serviciile medicale și analizele de sânge au devenit prioritare.

Dar, de cele mai multe ori, fondurile disponibile alocate de Casa Județeană de Asigurări de SănătateTimiș operatorilor medicali din sistemul privat sau de stat pentru aceste servicii sunt insuficiente. Ca urmare, persoanele care doresc să beneficieze de aceste servicii investesc timp, bani și se expun la eventuale riscuri de îmbolnăvire, fondurile fiind epuizate în primele zile ale lunii.

Pe de altă parte, în prezent nu există o evidență clară, transparentă cu privire la aceste servicii, care să fie adusă la cunoștință în mod public celor interesați.

De aceea, echipa Colegiului Național „Constantin Diaconovici Loga” Timișoara vine în întâmpinarea nevoilor oamenilor, indiferent de statutul social al acestora, cu proiectul” O șansă la sănătate„. Acesta își propune crearea și implementarea unei platforme care să poată fi accesată ușor de către orice persoană, astfel încât să poată găsi laboratorul unde poate beneficia în primul rând de serviciile medicale decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș, dar și de servicii medicale care pot fi plătite de către cei care doresc să le acceseze.

Platforma pe care am numit-o „Health-X va cuprinde informații cu locurile disponibile pentru analize medicale la toate laboratoarele din sistemul de stat sau privat din județul Timiș. Bineînțeles, atât cele decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, cât și cele care trebuie plătite de către beneficiari. De asemenea, prin intermediul ei, se vor putea face programările dorite la aceste laboratoare.

În felul acesta, compania care va gestiona această platformă va intermedia și va ușura relația dintre operatorii medicali și persoanele care au nevoie de serviciile lor.

Rewards

1,00or more

-

iunie, 2023

Estimated Delivery
Campaign Over
33 backers
0 rewards left

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O ȘANSĂ PENTRU SĂNĂTATE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *