Short Story

Observând că de la începutul pandemiei cursurile fizice au devenit greu de organizat, noi ne propunem să dezvoltăm o aplicație informatică care oferă cursuri sub formă de videoclipuri în diferite domenii, precum fotografie, programare și multe altele. Astfel platforma poate fi folosită de oricine care are acces la internet din confortul propriei locuințe.

Învață online

by Sabin-Ion Popescu

 • 1.000,00

  Funding Goal
 • 18,00

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Target Date

  Campaign End Method
Raised Percent :
1.80%
This campaign has been invalid or not started yet.
Timișoara, România

Sabin-Ion Popescu

16 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio.

Bună, noi suntem o echipă reprezentantă a liceului ”Nikolaus Lenau”, angrenată în concursul „Timișoara Creativă”, iar mai sus ți-am prezentat ideea de afacere pe care grupul nostru ar dori să o implementeze.
Observând că de la începutul pandemiei cursurile fizice au devenit greu de organizat, noi ne propunem să dezvoltăm o aplicație informatică care oferă cursuri sub formă de videoclipuri în diferite domenii, precum fotografie, programare și multe altele. Astfel platforma poate fi folosită de oricine care are acces la internet din confortul propriei locuințe.
Suntem conștienți că astfel de aplicații există deja, dar noi suntem pregătiți să ducem acest tip de aplicații la nivelul următor, piața autohtonă reprezentând ținta noastră principală. Fiindcă unui om îi este mai ușor să învețe în limba maternă, limba română va fi utilizată în crearea cursurilor, piață care nu este foarte dezvoltată în România. Un astfel de serviciu este căutat atât în rândul tinerilor, cât și în cel al adulților, oferindu-le ambelor categorii posibilitatea de a găsi noi hobbyuri și chiar de a-și schimba domeniul de activitate.
Cursurile vor fi create de către persoane specializate în domeniu, aceștia nefiind nevoiți să treacă printr-o testare sau să suporte costuri suplimentare, fiind în interesul lor ca performanța să fie cât mai ridicată, fapt ce va crește numărul de utilizatori. Astfel încurajăm cât mai multe persoane să-și împărtășească cunoștințele lor cu utilizatorii noștri.
Costul fiecărui curs variază în funcție de complexitatea acestuia, dar pentru rentabilitatea aplicației un curs va începe de la 40 de lei, acesta având o durată minimă de 30 de minute. Din achiziționarea de către utilizatori a unui curs, noi vom încasa 40% din valoarea acestuia, sumă ce va acoperi toate cheltuielile, va ajuta la promovarea platformei și a cursurilor individuale prin reclame direcționate către pasionații de subiectul cursului respectiv.
Noi am început să dezvoltăm site-ul, dar nu putem să realizăm produsul dorit fără o persoană cu vastă experiență în domeniul IT. De aceea avem nevoie de sprijinul tău pentru a ne începe cu adevărat afacerea. Momentan site-ul nostru arată așa: http://invata.epizy.com/?i=1 , dar cu ajutorul tău poate fi la cu totul alt nivel. Investește în noi, investește în tine.
De ce ai decide să ne susții? Analizând cererea ridicată și lipsa de concurență avem încredere că platforma noastră va avea succes. Dacă dorești să schimbi modalitatea de învățare din România, te îndemnăm să donezi o sumă care să reprezinte încrederea în ideea noastră.

Învăță online. Un învățământ de clasă pentru un om de clasă.

Pentru a susține ideea de afacere a echipei, tot ce trebuie să faceți este să urmați 6 pași simpli, ce vă vor lua mai puțin de 5 minute.
1. Intrați pe linkul echipei pe care doriți să o susțineți.
2. Selectați în căsuța din dreapta butonului roșu „back campain”/„Susține campania”și adăugați suma pe care o doriți.
3. Apăsați butonul roșu „back campain” /„Susține campania” pentru confirmarea sumei adăugate.
4. Introduceți datele personale de sub fișa “Detalii de facturare”.
5. Adăugați datele cardului.
6. Apăsați butonul roșu din colțul din dreapta jos „Plasează comanda”
Gata! Mulțumim că ați ales să investiți în noi și să ne susțineți!

1 donator=1 vot, dar 3 euro≠3 vot. Dacă vreți să ne susțineți campania, nu donați mai mult de un euro odată, ci donați de pe mai multe carduri. V-am fi recunoscători și dacă ați distribui linkul campaniei noastre mai departe pentru ca acesta să ajungă la cât mai multe persoane.

Rewards

1,00or more

-

iunie, 2022

Estimated Delivery
Campaign Over
14 backers
0 rewards left

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Învață online”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *