Short Story

Noi, echipa InfoTurist, suntem 9 elevi de la Colegiul Economic „F. S. NITTI” Timișoara, creativi și ambițioși, preocupați de promovarea orașului nostru, deoarece credem în potențialul și unicitatea sa. Dorim ca până în anul 2023, Timișoara să se ridice la nivelul așteptărilor și să poarte cu mândrie titlul de „Capitală Culturală Europeană”. De aceea, în cadrul competiției „Timișoara Creativă”, venim cu o idee de afaceri inovatoare, și anume, cu o aplicație care va publica în timp real locurile disponibile de la toate localurile, terasele sau cafenelele din oraș, dar și toate obiectivele turistice pe care le oferă orașul nostru.

InfoTurist

by InfoTurist

 • 1.000,00

  Funding Goal
 • 103,00

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Target Date

  Campaign End Method
Raised Percent :
10.30%
This campaign has been invalid or not started yet.
Timișoara, România

InfoTurist

16 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio.

Noi, echipa InfoTurist, suntem 9 elevi de la Colegiul Economic „F. S. NITTI” Timișoara, creativi și ambițioși, preocupați de promovarea orașului nostru, deoarece credem în potențialul și unicitatea sa. Dorim ca până în anul 2023, Timișoara să se ridice la nivelul așteptărilor și să poarte cu mândrie titlul de „Capitală Culturală Europeană”. De aceea, în cadrul competiției „Timișoara Creativă”, venim cu o idee de afaceri inovatoare, și anume, cu o aplicație care va publica în timp real locurile disponibile de la toate localurile, terasele sau cafenelele din oraș, dar și toate obiectivele turistice pe care le oferă orașul nostru. Astfel, vom putea contribui cu aproximativ 15% din profitul obținut la restaurarea obiectivelor turistice și a mijloacelor de transport.
• Găsirea unui loc liber la cafeneaua preferată sau la terasele din apropiere poate fi destul de obositoare uneori. Poate vi s-a intamplat sa ajungeți cu prietenii la o terasă pentru a savura o cafea și să constatați că nu este niciun loc liber sau
• să vizitați un oraș străin, însa să nu stiți de unde sa începeți sau care sunt cele mai frumoase obiective turistice din orașul respectiv.
Pentru a acoperi aceste nevoi, am dezvoltat o aplicație care să economisească atât localnicilor cât și turiștilor timp, dar și răbdare. Aplicația ”InfoTurist” vine în ajutorul turiștilor și localnicilor pentru ca aceștia să se poată bucura la maxim de tot ce are orașul Timișoara de oferit: parcuri, piețe, mall-uri, localuri, obiective turistice.
Prin intermediul aplicației, se vor publica în timp real:
1. locurile disponibile de la toate localurile, terasele sau cafenelele din oraș,
2. dar și toate obiectivele turistice pe care le oferă orașul nostru.
De asemenea, în cadrul aplicației vor fi incluse atât rutele spre destinația dorită, cât și mijloacele de transport în comun disponibile.
Prin urmare, în urma logării în aplicație a utilizatorului, acesta va alege dacă folosește aplicația în calitate de localnic sau de turist, alegând una dintre cele două secțiuni: ”localnic” și ”turist”.În secțiunea ”turist”, utilizatorul are posibilitatea de a alege limba în care dorește să utilizeze aplicația: engleza, franceza, germana sau spaniola. Aplicația va genera un cod unic, iar utilizatorii își vor face rezervări în localuri și vor beneficia de discount-uri la produsele consumate acolo.
Noi, tinerii dezvoltatori ai afacerii, suntem preocupați de îmbunătățirea experienței comunității timișorene, dar și a turiștilor. Având în vedere proiectul ”Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2023”, care este unul de importanță națională și europeană, haideți sa ne promovăm împreună orașul!
Dacă credeți că merităm o șansă, ne puteți susține donând minim 1€, pentru a ne promova campania și pentru a ne ajuta să câștigăm competiția!

Rewards

1,00or more

-

iunie, 2023

Estimated Delivery
Campaign Over
18 backers
0 rewards left

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „InfoTurist”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *