Short Story

În vederea promovării județului Caraș-Severin, venim spre a vă stârni interesul cu o metodă simplă, la îndemâna oricui, bazată pe o aplicație informatică disponibilă, atât pentru Android, cât și pentru IOS, prin care ne dorim să facem mai cunoscute frumusețile și oportunitățile ce le ascunde Banatul Montan.

Aplicația de travelling Via Banat (S.C. Innovation S.R.L.)

by Oana Patrascu

 • 1.000,00

  Funding Goal
 • 67,00

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Target Date

  Campaign End Method
Raised Percent :
6.70%
This campaign has been invalid or not started yet.
Timișoara, România

Oana Patrascu

16 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio.

Agitația orașului te copleșește? Evadează în natură!
Distanța e mică, doar la o aruncătură de băț! Vino-n Caraș-Severin și bucură-te de numeroasele frumuseți ale naturii!
Ne adresăm, în primul rând, publicului timișorean, care, copleșit de grijile, monotonia și rutina urbană, ar putea găsi relaxarea chiar în județul vecin. Ne adresăm, de fapt, întregii țări și chiar celorlalte țări.
În vederea promovării județului Caraș-Severin, venim spre a vă stârni interesul cu o metodă simplă, la îndemâna oricui, bazată pe o aplicație informatică disponibilă, atât pentru Android, cât și pentru IOS, prin care ne dorim să facem mai cunoscute frumusețile și oportunitățile ce le ascunde Banatul Montan.
În această perioadă de pandemie, dorința oamenilor de a ieși în natură este din ce în ce mai mare, de aceea ne-am gândit să satisfacem nevoia de timp liber a timișorenilor și nu numai. Pauza mult așteptată o pot onora luând la pas ori pe bicicletă Carașul, pe traseele de drumeții, pe potecile ce suie-n munți, spre sate uitate în cărțile cu povești, vizitând zone cu încărcătură istorică, plimbându-se pe malul unui lac, traversând chei de-a lungul râurilor, aventurându-se în peșteri ori lăsându-se seduși de farmecul cascadelor. După toate acestea, sunt îndemnați spre a se delecta cu preparate specifice zonei, indiferent că este vorba despre păstrăv de la Bigăr sau de șalău de pe Clisură, alături de un vin de Tirol sau o răchie de Cornereva, apoi sunt așteptați cu drag la cazările primitoare din tot Caraș-Severinul.
Aplicația noastră pune la un loc tot ce trebuie să știe un vizitator despre Banatul Montan. De la hărți amănunțite, trasee promițătoare, obiective/atracții turistice acompaniate de povești și legende locale la restaurante cu specific tradițional și nu numai, pensiuni și hoteluri, toate la un click distanță. În acest mod, turiștii pot învăța rapid despre locurile pe care le vizitează. Aplicația va fi gratuită, fiind posibilă achiziționarea unei versiuni premium, care oferă un pachet de extensii interesante ce îmbunătățesc experiența folosirii aplicației.
Afacerea noastră oferă: servicii de asistență pentru vizitatori (adică, furnizarea de informații de călătorie pentru vizitatori) și activități de promovare a turismului din Banatul Montan.
În contextul unei competiții ce vizează necesități ale comunității, aceasta a fost propunerea echipei noastre, care sperăm că v-a stârnit interesul și veți contribui la validarea ideii printr-o donație simbolică de 1-2 euro.

Rewards

1,00or more

-

iulie, 2023

Estimated Delivery
Campaign Over
20 backers
0 rewards left

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aplicația de travelling Via Banat (S.C. Innovation S.R.L.)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *