Short Story

Suntem o echipă de elevi de liceu și participăm la o competiție de idei pentru afaceri. Propunerea noastră în această competiție pornește de la realitatea că educația înseamnă în primul rând dobândirea competențelor fundamentale, ce își regăsesc aplicabilitatea în domeniile esențiale ale vieții. Pe parcursul acestui proces, copilul/adolescentul intra în interacțiune cu numeroase informații, așteptări, valori, iar calitatea acestei interacțiuni se reflectă în evoluția personală. În acest context, principala noastră preocupare este viitorul elevilor, iar echipa EDU DiverTiCity își dorește să vadă cum fiecare copil/tânăr care trece pragul instituției își urmează visul, excelând în domeniul dorit. Noi dorim să asigurăm aceea diversitate în pregătire pe care o găsim în alte părți ale lumii, foarte aproape de fiecare elev timișorean. Dacă EDU DiverTiCity vi se pare o propunere utilă comunității, așteptăm cu mult interes aprecierea și participarea dumneavoastră, deoarece avem nevoie de cât mai multe voturi, pentru validarea ideii.
Vă mulțumim!

A Smart Way of Learning

by Cristina Balau

 • 1.000,00

  Funding Goal
 • 56,00

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Target Date

  Campaign End Method
Raised Percent :
5.60%
This campaign has been invalid or not started yet.
Timișoara, România

Cristina Balau

16 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio.

EDU DiverTiCity – A Smart Way of Learning

Suntem o echipă de elevi de liceu și participăm la o competiție de idei pentru afaceri. Propunerea noastră în această competiție pornește de la realitatea că educația înseamnă în primul rând dobândirea competențelor fundamentale, ce își regăsesc aplicabilitatea în domeniile esențiale ale vieții. Pe parcursul acestui proces, copilul/adolescentul intra în interacțiune cu numeroase informații, așteptări, valori, iar calitatea acestei interacțiuni se reflectă în evoluția personală.
Așadar am constatat, pe baza cercetărilor efectuate în domeniul educației (http://www.ise.ro/wp-content/uploads/2020/08/Invatarea-la-distanta_Raport-de-cercetare_august-2020.pdf) și a celor proprii, că un procent semnificativ de elevi au nevoie de pregătire suplimentară pentru examene, pregătire care să implice un cadru organizat, specializat.
Astfel ne-am gândit să oferim tuturor elevilor, începând cu cei de clasa a V-a, meditații și consiliere, cu scopul de a pune la dispoziția acestora o pregătire suplimentară în disciplinele de examen, o educație financiară relevantă, competențe digitale indispensabile în actuala perioadă, cunoștințe suplimentare în limbile străine precum: engleză, germană, franceză și posibilitatea de autocunoaștere. Misiunea noastră este de a-i sprijini pe cei care ne aleg, în cele mai dificile perioade, ajutându-i să-și depășească limitele, pregătindu-i intens. Prin perseverență și cunoștințele acumulate, progresul nu va întârzia, iar oportunitatea unei cariere va fi din ce în ce mai aproape.
Totodată, EDU DiverTiCity se va implica social ocupându-se de pregătirea unui grup de elevi provenind din medii defavorizate, pentru ca și aceștia să poată beneficia de condiții optime în vederea participării la examenele naționale.
Pentru desfășurarea activității centrul propune o aplicație disponibilă atât pentru Windows, cât și pentru sistemele de operare Android sau iOS, realizată cu ajutorul unui limbaj de programare Java, de către o firmă specializată și proiectată astfel încât să ofere funcționalitatea dorită. Utilizatorul client va avea un cont care va gestiona întreaga sa activitate: evaluarea inițială a cunoștințelor, prezența, materialele, temele, evaluările de pe parcursul pregătirii, informații diverse etc., la finalul fiecărei sesiuni, fiind generat un protocol standardizat, privind evoluția individuală.
În acest context, principala noastră preocupare este viitorul elevilor, iar echipa EDU DiverTiCity își dorește să vadă cum fiecare copil/tânăr care trece pragul instituției își urmează visul, excelând în domeniul dorit. Noi dorim să asigurăm aceea diversitate în pregătire pe care o găsim în alte părți ale lumii, foarte aproape de fiecare elev timișorean.

Dacă EDU DiverTiCity vi se pare o propunere utilă comunității, așteptăm cu mult interes aprecierea și participarea dumneavoastră, deoarece avem nevoie de cât mai multe voturi, pentru validarea ideii.
Vă mulțumim!
Echipa: Boricean Mălina Simona; Breștin Aurelia – Flora; Bunzeac Beatrice; Croitoru Cătălina; Iacob Sara – Maria; Strugaru Denis Mihai; Török Diana; Vasiliu Cătălin Petronel; Vlad Adriana Irina.

Rewards

1,00or more

-

iunie, 2023

Estimated Delivery
Campaign Over
11 backers
0 rewards left

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „A Smart Way of Learning”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *