Short Story

Visul nostru este sa ajutam cât mai multi varstinici prin intermediul aplicației “A Community 4 all” si sa le oferim un stil de viață mai simplu și mai comod.

A Community 4 all

by Razvan Pervulescu

 • 1.000,00

  Funding Goal
 • 68,00

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Target Date

  Campaign End Method
Raised Percent :
6.80%
This campaign has been invalid or not started yet.
Timișoara, România

Razvan Pervulescu

16 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio.

Contextul pandemic ne-a forțat pe toți sa ne închidem în casa, sa ne închidem în noi și chiar sa limitam orice interacțiune socială. Acest lucru ne-a afectat pe multi dintre noi, dar mai ales pe vârstnicii din comunitatea noastră. Asa cum stim cu totii, persoanele varstnice sunt cea mai afectata categorie de populatie din perspectiva capacitatii de autoservire, care la o varsta inaintata devine o problema zilnica tot mai greu de efectua.

Aplicația “A Community 4 all” vine in ajutorul tuturor vârstnicilor cu servicii de aprovizionarea cu alimente, asigurarea curateniei locuintei, plata taxelor si impozitelor. Totodata găsirea unui azil va fi mai ușoară ca niciodată, pentru ca acum toți batarnii sunt la un singur click distanta de a-și găsi azilul prin aplicație.

In anul 2021 ia fiinta Old Sitting SRLD, o companie de profil servicii pentru comunitate. In tara noastra inca nu este bine conturata piata de profil. Practic,compania noastra va fi un deschizator de drumuri pentru serviciile oferite persoanelor in varsta, cu nevoi speciale sau dizabilitati implicand aplicarea de concepte noi neexploatate pana acum.
Similar cu baby-sittingul, old-sittingul reprezinta o afacere foarte simpla bazata pe un pachet de servicii variate oferite persoanelor in varsta care pot fi permanente sau temporara, in situatia in care membrii familiei desfasoara diverse activitati la distanta (peste hotare sau in alta localitate) si nu isi doresc lasarea varstnicilor singuri.

Dorința noastră este sa îmbogățim viața vârstnicilor oferind toate condițiile necesare pentru a trai o viață lipsită de neplăceri și treburi casnice.

Cum ne poti sustine?

Dacă crezi în viziunea noastră poți sa contribui și tu la un viitor mai bun pentru persoanele în varsta, donând un euro!

“Cinsteste-i pe bătrâni, cât și tu vei fi bătrân!”

Rewards

1,00or more

-

iulie, 2023

Estimated Delivery
Campaign Over
48 backers
0 rewards left

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „A Community 4 all”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *